As the saying goes: “The way to a (wo)man’s heart is through his stomach” and RUTHS BERLIN takes this seriously!
At regular intervals, therefore, we open RUTHS KÜCHE for you. Together with changing food lovers & taste experts, we invite you to our long dinner table at Weissensee.
As the saying goes: “The way to a (wo)man’s heart is through his stomach” and RUTHS BERLIN takes this seriously!
At regular intervals, therefore, we open RUTHS KÜCHE for you. Together with changing food lovers & taste experts, we invite you to our long dinner table at Weissensee.
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RUTHS BERLIN is Space, Sparkle, Spirit: 100 per cent passion and pleasure, which we want to share with you in RUTHS KÜCHE. The number of guests per evening is restricted to 24. The theme for the evening, culinary experts as well as the menu are announced in advance on our website and Instagram.
RUTHS BERLIN is Space, Sparkle, Spirit: 100 per cent passion and pleasure, which we want to share with you in RUTHS KÜCHE. The number of guests per evening is restricted to 24. The theme for the evening, culinary experts as well as the menu are announced in advance on our website and Instagram.
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#03 La vie en Ruths
25. November 2021 | 6.30 pm
20 Gäste erwartet ein Dinner Abend mit französischen Klassikern in 6-Gängen und individueller Weinbegleitung (inkl. Aperitif, Wasser und Espresso).
Maitre de Cuisine ist Matthias Euchner. Durch langjährige Erfahrung in mehreren Sternehäusern und als Rezepte-Entwickler hatte er die Möglichkeit traditionelle, exotische und experimentelle Küche zu verbinden und sich im Premium Catering Bereich fest etabliert. Er ist Gründungsmitglied von Luxuslunch – die Neue Art des Essens für zu Hause. Für RUTHS KÜCHE #03 hat er wieder ein feines Menü kreiert.
Die Liebesgeschichte zwischen Oriane Dinse und dem Wein begann auf Wohnungsparties in Paris. Inzwischen hat sie ihre Leidenschaft mit 29bottles zum Beruf gemacht. Als selbsternannte Botschafterin für französische Weine vermittelt Oriane ihr Wissen mit viel Spaß und Genuss. Für RUTHS KÜCHE #03 teilt sie mit uns neue Trends und alte Favoriten.
Hosts: Franziska Eidner & Jeannette Merker, Gründerinnen RUTHS BERLIN
Das 6 Gänge-Menü inkl. Weinbegleitung, Aperitif, Wasser und Espresso kostet 135,00 EUR (80 EUR Menü | 55 EUR Weinbegleitung).
20 Gäste erwartet ein Dinner Abend mit französischen Klassikern in 6-Gängen und individueller Weinbegleitung (inkl. Aperitif, Wasser und Espresso).
Maitre de Cuisine ist Matthias Euchner. Durch langjährige Erfahrung in mehreren Sternehäusern und als Rezepte-Entwickler hatte er die Möglichkeit traditionelle, exotische und experimentelle Küche zu verbinden und sich im Premium Catering Bereich fest etabliert. Er ist Gründungsmitglied von Luxuslunch – die Neue Art des Essens für zu Hause. Für RUTHS KÜCHE #03 hat er wieder ein feines Menü kreiert.
Die Liebesgeschichte zwischen Oriane Dinse und dem Wein begann auf Wohnungsparties in Paris. Inzwischen hat sie ihre Leidenschaft mit 29bottles zum Beruf gemacht. Als selbsternannte Botschafterin für französische Weine vermittelt Oriane ihr Wissen mit viel Spaß und Genuss. Für RUTHS KÜCHE #03 teilt sie mit uns neue Trends und alte Favoriten.
Hosts: Franziska Eidner & Jeannette Merker, Gründerinnen RUTHS BERLIN
Das 6 Gänge-Menü inkl. Weinbegleitung, Aperitif, Wasser und Espresso kostet 135,00 EUR (80 EUR Menü | 55 EUR Weinbegleitung).
It waswild, colourful and incredibly delicious: for RUTHS KÜCHE 02, Matti Euchnertook us on aculinary strollthrough the Brandenburg wilderness. Oriane from 29 bottlespresented a selection of German wines; their flavours, finely tuned to the menu, brought smiles of delight.
It waswild, colourful and incredibly delicious: for RUTHS KÜCHE 02, Matti Euchnertook us on aculinary strollthrough the Brandenburg wilderness. Oriane from 29 bottlespresented a selection of German wines; their flavours, finely tuned to the menu, brought smiles of delight.
For our „One Room One Course“debut,we went on a culinary journey through RUTHS ROOMS: what does our JARDYLL smell like? How do CARL, BAR or WAYNE taste? Matti Euchnercombined the answers in the menu he created especially – fresh, seasonal with a touch of Weissensee. The perfect wine for each course and its history was presented by Oriane Dinse from 29 bottles .
Hosts: Franziska Eidner & Jeannette Merker, Gründerinnen RUTHS BERLIN
For our„One Room One Course“ debut,we went on a culinary journey through RUTHS ROOMS: what does our JARDYLL smell like? How do CARL, BAR or WAYNE taste? Matti Euchnercombined the answers in the menu he created especially – fresh, seasonal with a touch of Weissensee. The perfect wine for each course and its history was presented by Oriane Dinse from 29 bottles .
Hosts: Franziska Eidner & Jeannette Merker, Gründerinnen RUTHS BERLIN